I N Ž E NJ E R I N G

Delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o. se pre svega bazira na izradi rešenja termotehnike koji će samom investitoru ili korisniku obezbediti pun komfor uz minimalne troškove eksplotacije. Pri samom projektovanju osnovni cilj jeste izrada energetski efikasni rešenja klimatizacije uz korišćenje obnovljivih izvora energije. U mogućnosti smo da Vam obezbedimo kopletno praćenje projekta, od samog idejnog rešenja, projektovanja, isporuke opreme do servisiranja i održavanja.

Naš stručni kadar čine kvalitetni,iskusni i dobro obučeni inžinjeri, koji će uzeti u obzir sve Vaše zahteve i napraviti više rešenja od koji će najoptimalnije izabrati u saradnji sa Vama.

Svojim znanjem i iskustvom u mogućnosti smo da uradimo kompletna rešenja termotehnički instalacija bilo da je reč o stambenim, poslovnim, sportskim, industrijskim ili objektima specijalne namene.

Visoko kvalifikovani montažeri i serviseri, te više nego zavidna tehnička opremljenost našeg izvođačkog sektora omogućuju nam da efikasno odgovorimo na sve rokove izvođenja i zahteve savremene tehnike izvođenja radova.

Sertifikati

U prilog ovoj tvrdnji navodimo da Flux Pro poseduje i sledeće sertifikate:

sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001
sistem ekološkog menadžmenta ISO 14001
sistem menadžmenta zaštite i bezbednosti zdravlja zaposlenih OHSAS 18001.

ISO

9001

ISO

14001

OHSAS

18001

Naši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.