Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO
Komercijalni klima uredjaji su namenjeni za klimatizaciju komercijalnih prostora: kancelarija, trgovina, kafića i sl.

Svojom konstrukcijom i karakteristikama zadovoljavaju različite potrebe ugradnje. U zavisnosti od Vaših potreba možete birati izmedju zidnog, kasetnog, kanalskog, podnog ili podno-plafonskog tipa unutrašnjih jedinica. Za razliku od klasičnih klima uredjaja ovi uredjaji imaju veću dozvoljenu dužinu cevovoda, a podržavaju i veću visinsku razliku izmedju spoljašnje i unutrašnje jedinice. Komercijalni klima uredjaji predstavljaju kombinaciju jedne unutrašnje i jedne spoljašnje jedinice.Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO

Zidni uredjaji

Zidni model unutrašnje jedinice je najrasprostranjeniji model u upotrebi. Kao i uvek, SAMSUNG vodi računa o svojim korisnicima, pa je shodno tome posebnu pažnju posvetio obradi vazduha. Uz SAMSUNG klima uredjaj imaćete konstantno svež i čist vazduh.

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO

Kasetni uredjaji

Kasetni klima uredjaji se dobro uklapaju u svaki prostor sa spuštenim plafonom. Jedinica ima tih rad, a dizajn plafonskog panela garantuje savršenu raspodelu temperature sa malim temeperaturnim razlikama. Na ovim jedinicama je moguć dovod svežeg vazduha pomoću eksternog ventilatora. (Može se ubaciti 20 % svežeg vazduha od ukupne količine vazduha koju jedinica obradjuje).

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO

Kanalni uredjaji

Kanalski klima uredjaji su vrlo pogodni za ugradnju u spuštene plafone, tako da su za korisnike gotovo nevidljivi, izuzev usisnih i ubacnih rešetki. U zavisnosti od oblika prostorije klimatizovani vazduh se može ubacivati na više mesta preko otvora za distribuciju vazduha.

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO

Parapetni uredjaji

Parapetni klima uredjaji su pogodni za klimatizaciju različitih prostora. Uredjaj se postavlja na zid (položaj istovetan kao i položaj radijatora). Dizajn, debljina od 199 mm, dva odvojena izlaza za distribuciju toplog ili hladnog vazduha i tihi način rada čine ga preporučljivim za ugradnju u stanovima, kancelarijama, lekarskim ordinacijama i slično.

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO

Podno-plafonski uredjaji

Podno - plafonski klima uredjaji se, zavisno od namene i veličine prostora, mogu ugraditi na zid ili na plafon. Nizak nivo buke i elegantan dizajn glavne su odlike ovog uredjaja.

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO