Termotehničke instalacije

Delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o. se pre svega bazira na izradi rešenja termotehnike koji će samom investitoru ili korisniku obezbediti pun komfor uz minimalne troškove eksploatacije. Pri samom projektovanju osnovni cilj jeste izrada energetski efikasnih rešenja klimatizacije uz korišćenje obnovljivih izvora energije. U mogućnosti smo da Vam obezbedimo kompletno praćenje projekta, od samog idejnog rešenja, projektovanja, isporuke opreme do servisiranja i održavanja.

Naš stručni kadar čine kvalitetni, iskusni i dobro obučeni inženjeri, koji će uzeti u obzir sve Vaše zahteve i napraviti više rešenja od kojih će najoptimalnije izabrati u saradnji sa Vama.

Svojim znanjem i iskustvom u mogućnosti smo da uradimo kompletna rešenja termotehničkih instalacija bilo da je reč o stambenim, poslovnim, sportskim, industrijskim ili objektima specijalne namene.

Visoko kvalifikovani montažeri i serviseri, te više nego zavidna tehnička opremljenost našeg izvođačkog sektora omogućuju nam da efikasno odgovorimo na sve rokove izvođenja i zahteve savremene tehnike izvođenja radova.

Naši klijenti

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam: