O nama


Preduzeće FLUX PRO d.o.o. postoji u raznim oblicima organizovanja od 1995 god.

Osnovna delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o su projektovanje, prodaja opreme, i izvođenje svih vrsta termo-tehničkih instalacija.

Vremenom prateći tržiste kao i stalne zahteve partnera tokom godina smo se posebno specijalizovali za izvođenje završnih radova u građevinarstvu
("fit-out").

Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu usluge, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje. Posvećeni smo poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije. U mogućnosti smo da realizujemo poslove u skladu sa svim zahtevima investitora od ideje i realizacije po sistemu ključ u ruke.

Možemo da Vam ponudimo sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku i izvođenje radova vrhunskog kvaliteta, što sa sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu.

Posebno smo posvećeni rešenjima baziranim na implementaciji VRV sistema – najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za grejanje hladjenje i ventilaciju stambenih poslovnih i komercijalnih prostora.

Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu brenda čiji smo generalni uvoznici i distributeri, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje.

Kompanija Samsung, kao naš partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji. Kao kompaniji koja se intenzivno i stabilno razvija na tržištu, možemo da ponudimo saradnju i naše usluge na celoj teritoriji Srbije.

U našem poslovanju posvećujemo posebnu pažnju kvalitetu i standardima o čemu svedoče licence koje posedujemo:

- ISO 9001:2015 - Sistem Menadžmenta Kvalitetom,

- ISO 14001:2015 - Sistem Menadžmenta Zaštitom Životne Sredine,

- OHSAS 18001:2007 - Sistem Menadžmenta Zaštitom Zdravlja i Bezbednošću Na Radu

ISO

9001

ISO

14001

OHSAS

18001

Naši klijenti

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam: