O nama

Preduzeće FLUX PRO d.o.o. postoji u raznim oblicima organizovanja od 1995 god.

Osnovna delatnost preduzeća FLUX PRO d.o.o su projektovanje, prodaja opreme, i izvođenje svih vrsta termo-tehničkih instalacija. Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu usluge, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje. Posvećeni smo poštovanju najsavremenijih ekoloških standarda, kao i najsavremenijih standarda u uštedi energije.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo sve pogodnosti koje podrazumevaju jednog izvođača za projektovanje, isporuku i montažu sistema termotehnike vrhunskog kvaliteta, što sobom nosi jednostavnu organizaciju, neograničenu odgovornost za kvalitetno izvršenje posla, ali i cenovno najpovoljniju ukupnu ponudu.

Posebno smo posvećeni rešenjima baziranim na implementaciji VRV sistema – najkompleksnijeg i energetski najefikasnijeg sistema za grejanje hladjenje i ventilaciju stambenih poslovnih i komercijalnih prostora.

Zahvaljujući našem iskustvu u radu, kao i kvalitetu brendova čiji smo generalni uvoznici i distributeri, pouzdano možemo da odgovorimo na sve zahteve savremene gradnje.

Kompanija Samsung, kao naš partner, sa svojim uspešnim trajanjem, inovativnošću i kvalitetom predstavlja danas na svetskom tržištu lidera u razvoju novih tehnologija, kako u elektronici, tako i u sistemskoj klimatizaciji. Kao kompaniji koja se intenzivno i stabilno razvija na tržištu, nudimo vam saradnju i naše usluge u Srbiji i Crnoj Gori.

Sertifikati

U prilog ovoj tvrdnji navodimo da Flux Pro poseduje i sledeće sertifikate:

sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001
sistem ekološkog menadžmenta ISO 14001
sistem menadžmenta zaštite i bezbednosti zdravlja zaposlenih OHSAS 18001.

ISO

9001

ISO

14001

OHSAS

18001

Naši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.