Kasetni klima uredjaji se dobro uklapaju u svaki prostor sa spuštenim plafonom. Jedinica ima tih rad, a dizajn plafonskog panela garantuje savršenu raspodelu temperature sa malim temeperaturnim razlikama.

Na ovim jedinicama je moguć dovod svežeg vazduha pomoču eksternog ventilatora. (Može se ubaciti 20 % svežeg vazduha od ukupne količine vazduha koju jedinica obradjuje).

Wind free inovativna tehnologija koju nam donosi Samsung, dizajnirana je tako da postigne željenu temperaturu hlađenja u okruženju, a zatim održava te uslove prijatnim raspršivanjem hladnog i mirnog vazduha kroz mikro otvore kako bi stvorila što prirodniji efekat hlađenja.Wind Free kasetni model sa četvorosmernim izduvavanjem

Omogućava distribuciju hladnog i toplog vazduha u svaki kutak Vašeg prostora, na ovaj način 4-smerna kaseta obezbedjuje komfor sa moćnim protokom vazduha i stililizovanim panelom. Uz turbo ventilator, 4 - smerna kaseta obezbedjuje tih i stabilan rad svakom okruženju.
Velike i optimizovane lopatice omogućavaju još širi opseg hlađenja. Senzor za detekciju pokreta omogućava prilagođavanje toka vazduha i energetski efikasan rad
Specifikacija kasetnih modelela sa četvorosmernim izduvavanjem
Wind Free mini S kasetni model sa četvorosmernim izduvavanjem

Unapredjena Mini 4-smerna kaseta S dolazi u različitim dizajnima da se bolje uklopi u Vaš enterijer. Stililizovana kaseta se vizuelno uklapa u Vaš prostor, a njene napredne tehnologije donose moćan učinak hladjenja i grejanja, čineći je pouzdanim i praktičnim klimatizacionim rešenjem.
Velike i optimizovane lopatice omogućavaju još širi opseg hlađenja. Senzor za detekciju pokreta omogućava prilagođavanje toka vazduha i energetski efikasan rad
Specifikacija mini S Kasetnih modela sa četvorosmernim izduvavanjem
Tanki model sa jednosmernim izduvavanjem

Tanka i zaobljena 1-smerna kaseta unosi osećaj jedinstvenosti sa plafonom, rezultujući čistom i urednom pojavom. Tanka 1 - smerna kaseta je optimalno vazdušno rešenje koje odgovara i praktičnim i klimatizacionim zahtevima sa svojim jednostavnim dizajnom i efikasnim rashladnim sistemom.

Specifikacija kasetnih modelela sa četvorosmernim izduvavanjem
360° Kasetni model sa kružnim izduvavanjem

Za razliku od četverosmernih kasetnih uređaja koji stvaraju područja neravnomernog protoka vazduha koje klimatizovan vazduh ne može pokriti, kružni izlaz izbacuje vazduh u svim pravcima, tako da u svakom uglu prostorije postiže identičnu temperaturu. Dizajin koji ne uključuje lopatice ravnomerno raspoređuje vazduh u prostoriji, bez osećaja promaje. Svojim inovativnim kružnim dizajinom uklapa se u razne interijere.Svojimminimalističkim stilom postiže sofisticiran izgled, a kružni oblik daje mu izuzetnu dopadljivost.

Specifikacija kasetnih modelela sa kružnim izduvavanjem


Naši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.