FLUX PRO - dvm
Ovaj sistem služi za klimatizaciju većih objekata, poslovnih zgrada, bolnica, trgovinskih centara i sl. Široki spektar unutrašnjih, spoljnih i kontrolnih jedinica omogućava da odaberete optimalno rešenje prema Vašim potrebama i zahtevima.
Samsung VRV sistem (DVM Tehnologija) je baziran na digitalnoj hibridnoj tehnologiji, koja spada u tehologije sa najvišom energetskom efikasnošću.FLUX PRO - dvm

Unutrašnje jedinice

Samsungov VRV sistem u svojoj liniji proizvoda nudi više tipova unutrašnjih jedinica koje se lako uklapaju u svaki enterijer, zavisno od namene objekta ili prostorije.
Tako za kancelarijski prostor na primer možete odabarati četvorosmerne kasetne jedinice koje će svojim dizajnom dati završni pečat vašem enterijeru. Jednosmerne i dvosmerne kasete mogu biti sjajno rešenje za prostore poput kuhinja i uskih dugačkih prostora.
Kanalski tip unutrašnjih jedinica idealan je za hotelsku primenu, za proizvodne hale, ali i sve druge prostore kojima je potrebno efikasno hladjenje/grejanje. Tu su i parapetni i pod-plafonski tip jedinica koje su veliki napredak u kvalitetu jer se mogu koristiti kako na podu tako i na plafonu, radi veće efikasnosti i lakše instalacije. Naravno u ponudi su i klasični modeli zidnih jedinica.

FLUX PRO - DVM unutrašnje

Spoljašnje jedinice

* Visok stepen iskoriščenja - Odnos uložene električne energije prema rashladnoj / grejnoj snazi kod DVM S sistema je veliki.
* Manje prostora za spoljašnje jedinice - spoljašnje jedinice su manjih, kompaktnih dimenzija tako da zauzimaju manje prostora koji je potreban za instalaciju.
* Največi kapacitet na svetu- SAMSUNG DVM S sistem podržava kapacitet od 88 HP . Ovo se postiže kombinovanjem max. 4 spoljne jedinice ( 22 HP, 22HP, 22HP, 22HP ).
* Modularni sistem- omogučava produžen životni vek kompresora.
* Auto back-up podataka - U slučaju problema sa jedinicom , automatski se memoriše zadnjih 30 min. pre prestanka rada.
* Najveća dužina cevovoda na svetu - DVM S ima dužinu cevovoda do 220 m.

FLUX PRO - DVM spoljašnje

HYDRO JEDINICE

Samsung toplotne pumpe vazduh-vazduh u kombinaciji sa unutrašnjim Hidro jedinicama postaju toplotne pumpe vazduh-voda. To praktično znači da na Samsungovu toplotnu pumpu možete povezati sve vrste unutrašnjih jedinica, fancoil jedinice, radijatore, podno grejanje i imati zagrevanje tople sanitarne vode. Prednost ovog sistema je što možete kombinovati kombinovati freonsku i vodenu stranu. Hidro jedinice su dostupne u dva tipa i to: Hidro jedinice od 16 kW, 32 kW i 50 kW, maksimalne izlazne temperature vode do 55°C, koje mogu da greju i hlade. Drugi tip su hidro jedinice od 16 kW i 25 kW koje mogu zagrejati vodu do 80°C i rade samo u režimu grejanja. Jedinice su kompaktne, lake za instalaciju i održavanje i posebno se kontrolišu.

Hydro-jedinice-HE-i-HT.pdf

FLUX PRO Hydro jedinice