CAC sistemi

Komercijalni klima uredjaji su namenjeni za klimatizaciju komercijalnih prostora: kancelarija, trgovina, kafića i sl.
Svojom konstrukcijom i karakteristikama zadovoljavaju različite potrebe ugradnje. U zavisnosti od Vaših potreba možete birati izmedju zidnog, kasetnog, kanalskog, podnog ili podno-plafonskog tipa unutrašnjih jedinica. Za razliku od klasičnih klima uredjaja ovi uredjaji imaju veću dozvoljenu dužinu cevovoda, a podržavaju i veću visinsku razliku izmedju spoljašnje i unutrašnje jedinice. Komercijalni klima uredjaji predstavljaju kombinaciju jedne unutrašnje i jedne spoljašnje jedinice.

Pored do sada korišćenog standardnog rashladnog fluida R410a, Samsung je proširio ponudu rashladnih rešenja upotrebom R32 rashladnog fluida. Freon R32 ispunjava dva najznačajnija kriterijuma, visoku energetsku efikasnost i ekološku prihvatljivost.Zidni uredjaji

Zidni model unutrašnje jedinice je najrasprostranjeniji model u upotrebi. Kao i uvek, SAMSUNG vodi računa o svojim korisnicima, pa je shodno tome posebnu pažnju posvetio obradi vazduha. Uz SAMSUNG klima uredjaj imaćete konstantno svež i čist vazduh.


Kasetni uredjaji

Kasetni klima uredjaji se dobro uklapaju u svaki prostor sa spuštenim plafonom. Jedinica ima tih rad, a dizajn plafonskog panela garantuje savršenu raspodelu temperature sa malim temeperaturnim razlikama. Na ovim jedinicama je moguć dovod svežeg vazduha pomoću eksternog ventilatora. (Može se ubaciti 20 % svežeg vazduha od ukupne količine vazduha koju jedinica obradjuje).

Wind free inovativna tehnologija koju nam donosi Samsung, dizajnirana je tako da postigne željenu temperaturu hlađenja u okruženju, a zatim održava te uslove prijatnim raspršivanjem hladnog i mirnog vazduha kroz mikro otvore kako bi stvorila što prirodniji efekat hlađenja.


Kanalni uredjaji

Kanalski klima uredjaji su vrlo pogodni za ugradnju u spuštene plafone, tako da su za korisnike gotovo nevidljivi, izuzev usisnih i ubacnih rešetki. U zavisnosti od oblika prostorije klimatizovani vazduh se može ubacivati na više mesta preko otvora za distribuciju vazduha.


Parapetni uredjaji

Parapetni klima uredjaji su pogodni za klimatizaciju različitih prostora. Uredjaj se postavlja na zid (položaj istovetan kao i položaj radijatora). Dizajn, debljina od 199 mm, dva odvojena izlaza za distribuciju toplog ili hladnog vazduha i tihi način rada čine ga preporučljivim za ugradnju u stanovima, kancelarijama, lekarskim ordinacijama i slično.


Podno-plafonski uredjaji

Podno - plafonski klima uredjaji se, zavisno od namene i veličine prostora, mogu ugraditi na zid ili na plafon. Nizak nivo buke i elegantan dizajn glavne su odlike ovog uredjaja.

Naši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.