Zidni model unutrašnje jedinice je najrasprostranjeniji model u upotrebi. Pogodan je za ugradnju u najzahtevnijim prostorima.

Može se povezati na žičani daljinski kontroler.

Kao i uvek, SAMSUNG vodi računa o svojim korisnicima, pa je shodno tome posebnu pažnju posvetio obradi vazduha. Uz SAMSUNG klima uredjaj imaćete konstantno svež i čist vazduh. Mogue se povezati na žičani daljinski kontroler.

Komercijalni klima uredjaji - FLUX PRO


Karakteristike:

* Silver technology (Srebrom obloženi isparivač i filter) - Krilca isparivača su obložena troslojnim materijalima kako bi se sprečila kondenzacija i garantovala produkcija čistog i svežeg vazduha.
* Osvežavajući filter - Objedinjen sa aktivnim ugljenikom ovaj filter uspešno apsorbuje duvanski dim, miris kučnih ljubimaca i ostale neprijatne mirise.
* Katehin filter - Katehin, ekstrat zelenog čaja, sadržan u ovom filteru deaktivira bakterije i prašinuSpecifikacija zidnih klima uredjaja

PDF dokument

Naši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.