* Visok stepen iskoriščenja - Odnos uložene električne energije prema rashladnoj / grejnoj snazi kod DVM S sistema je veliki.
* Manje prostora za spoljašnje jedinice - spoljašnje jedinice su manjih, kompaktnih dimenzija tako da zauzimaju manje prostora koji je potreban za instalaciju.
* Največi kapacitet na svetu - SAMSUNG DVM S sistem podrzava kapacitet od 88 HP . Ovo se postize kombinovanjem max. 4 spoljne jedinice ( 22HP, 22HP, 22HP, 22HP)
* Modularni sistem - omogučava produžen životni vek kompresora.
* Auto back-up podataka - U slučaju problema sa jedinicom , automatski se memoriše zadnjih 30 min. pre prestanka rada.
* Najveća dužina cevovoda na svetu - DVM S ima dužinu cevovoda do 220 mSpoljašnje jedinice DVM S Eco

Na jednu spoljašnju jedinicu DVM S Eco (VRF sistem) može se povezati do 13 unutrašnjih jedinica. Svaka jedinica ima svoju nezavisnu kontrolu, a zbog izuzetno malih dimenzija spoljašnje jedinice montaža je vrlo jednostavna sa veoma malim zahtevima što se prostora tiče. Ove jedinice će vam pružiti komforno grejanje i hladjenje uz veliku efikasnost u radu.

Karekteristike:
* Visoka iskorišćenost energije,
* Mali obim i površina,
* Fleksibilan dizajin cevovoda,
* Nizak nivo buke.

Specifikacija spoljašnjih jedinica DVM S Eco

PDF dokumentSpoljašnje jedinice DVM


DVM je hibridni, digitalni sistem visoke tehnologije uz iskorišćenje energije najvišeg nivoa i izuzetan učinak. Ovaj sistem stvara komfor u različitim okruženjima, poboljšavajući efikasnost hladjenja i grejanja, uz treću generaciju PHE-a (Plate Heat Exchanger/pločasti izmenjivač toplote). Ovo je savršeno optimalni sistem hladjenja i grejanja za velike zgrade, kojima su potrebne višestruke opcije regulacije vazduha.

Karekteristike:
* Visoka efikasnost,
* Veliki kapacitet,
* Pouzdana i unapredjena zaštita,
* Laka instalacija i rukovanje,
* Ekološka - prihvatljivost,
* Odlične operacije,
* Kontrola povrata visokog kvaliteta.

Specifikacija spoljašnjih jedinica DVM

PDF dokumentSpoljašnje jedinice DVM S Water - geo

DVM S Water je toplotna pumpa velikog kapaciteta za grejanje i hladjenje svih vrsta objekata koja koristi vodu kao izvor toplote. Koristeći izuzetno efikasne kompresore i izmenjivače toplote, ova tolotna pumpa obezbedjuje izuzetno efikasan i pouzdan rad. Prednost ovog sistema sto na njene performanse ne utiče promena spoljašnje temperature, a zbog svoje kompaktnosti i gotovo bešumnog rada moze se instalirati vrlo jednostavno čak i u tehničkoj prostoriji zgrade. Ovaj tip toplotne pumpe može raditi kao sistem voda-vazduh, a u kombinaciji sa hidro jedinicama i kao toplotna pumpa voda-voda.

Specifikacija serije DVM S Water

PDF dokumentNaši partneri

Izmedju ostalih svoje poverenje poklonili su nam:

Kontaktirajte nas...

Klima uredjaji SAMSUNG zauzimaju visoko mesto na listama želja kupaca zbog svog naprednog sistema klimatizovanja prostora i jedinstvenom sistemu za prečišćavanje vazduha i karakteristikama za uštedu energije, uz kompaktnu konstrukciju.
Za sve informacije možete nam se obratiti lično, na e-mail ili neki od telefona.